Онлайн підручник
1. Алкіни. Загальна та молекулярна формули алкінів,структурна ізомерія,систематичнаноменклатура. Хімічні властивості етину. Методи одержання етину
2. Арени. Бензен: молекулярна і структура формули, фізичні властивості.Хімічні властивості бензену методи одержання бензену
3. Виведення молекулярної формули речовини за масою, об’ємом або кількістю речовини реагентів або продуктів реакції
4. Взаємозв’язок і взаємоперетворення вуглеводнів. Застосування вуглеводнів
5. Узагальненнята систематизація знань,умінь та навичок учнів з теми. «Вуглеводні»
6. Спирти. Поняття про характеристичну (функціональну) групу. Насичені одно
атомні спирти: загальна та структурні формули, ізомерія (пропанолів і
бутанолів), систематисна номенклатура. Водневий зв’зок його вплив на фізичні властивості спиртів
7. Хімічні властивості насичених одно атомних спиртів. Одержання етанолу
8. Поняття про багатоатомні спирти на прикладі гліцеролу, його хімічнівластивості
9. Фенол: склад і будова молекули, фізичні та хімічні властивості
10. Обчислення за хімічними рівннянями кількості речовини, маси або об’єму
за кількістю речовини, масою або об’ємом реагенту, що містить певну частку
домішок
11. Узагальнення та систематизація знань,умінь та навичок учнів з теми «Спирти» Захистнавчальних проектів.
12.Хімічні властивості етаналю,його одержання
13. Карбонові кислоти, їх поширення в природі та класифікація.
14. Естери, загальна та структурні формули, систематична номенклатура, фізичні властивості.Гідроліз естерів.
15.Жири як представники естерів.Класифікація жирів, їхні хімічні властивості. Мило.
16. Вуглеводи. Класифікація вуглеводів Моносахариди.Глюкоза. Хімічні властивості глюкози.
17.Дисахариди.Сахароза: молекулярна формула. Хімічні властивості сахарози: гідроліз. Добування та застосування. Полісахариди. Крохмаль і целюлоза: молекулярні формули. Хімічні властивості.
18.Взаємозв'язки між органічними речовинами
19.Контрольна робота "Оксигеновмісні органічні сполуки"
20.Практична робота "Розв'язування експериментальних задач"
21.Узагальнення та систематизація знань, умінь і навичок учнів з теми «Оксигеновмісні органічні сполуки» або «Захист навчальних проектів»